Eventbyrå för konferensen

Hej

Jag är ganska ny här. Jag vaknade för drygt ett halvår sedan. (Jaja, det är en process, jag vet jag vet  ) Jag har lagt märke till att det är lite svårt att kommunicera och enas om något effektivt sätt att hantera vaccin-krisen. Förmodligen skulle det vara lättare att verkligen prata och komma överens om handlingar + utbyta idéer om vi kunde prata med varandra i realtid. Hur många här har skype? Eller kanske borde vi anordna en konferens. Det kan vara förvirrande att höra så många röster på en gång. Skype kan användas till chatt också så mitt förslag är att vi använder det. Det går att ladda ner gratis för er som inte har det. Eller är det bättre att ses på en konferens. Jag vet en eventbyrå i Stockholm som är otroligt proffsiga och duktiga. De kan säkert hjälpa oss att fixa en bra konferens. Det är väl det bästa sättet, eller? Att anlita riktiga proffs tänker jag? En eventbyrå ger ju styrka och så der det bra ut när vi skall samla alla deltagare i Stockholm.

Hur många är intresserade?

När kan vi hålla den?

En eventbyrå i Stockholm fixade konferensen

Vi är många från Sverige som kör Skype redan. Jag är tyvärr lite dålig på att vara inloggad. Bor du i Stockholmstrakten (händer även grejer i andra delar av landet) är du välkommen till våra manifestationer och andra möten, alltid roligare att ses i person än bakom någon datorskärm. Så ett riktigt bra event är att föredra.

Tror att det funkar bra också att göra saker själv. Myndigheterna verkar ha bestämt sig, det man kan göra är att rekommendera folk och få dem att komma. Flygblad finns på mötet och även på eventet

Sedan kan man skriva på forum, skicka in artiklar till youtube med mera. Om alla gjorde något litet så skulle kanske till slut så många få reda på hur bra eventbyrån är, det skulle jag tro att många skulle förstå. Vi gillade verkligen dem och deras upplägg. Det var många kreativa idéer som kom från deras kontor.

Eventets koncept

Jag önskar att jag bodde i Stockholmstrakten. I stället bor jag i en liten by på landsbygden i Småland. Visst hade det varit trevligare att träffas personligen, men tåg är billigt…

Tack för länken, Jin. Jag ska kolla upp länken. Jag tänker mer på posters än på flygblad just nu. Skriver en del på forum också.

Jag såg en artikel md en sifo-undersökning som visade att 70 % tänker ta vaccinet. Jag hoppas att det är ren lögn, men det tror jag inte. vi måste fixa en konferens om detta.

Personliga konferensupplägget

Vi kan anordna en konferens. Det kan nog vara trevligt att vara 300-400, inte för många eller för några.

Sen kan vi skriva ned vad vi kommit fram till på forumet.

Alla som vill detta är välkomna att skriva här. Vi från Stockholm behöver ju inte vara på alla, det räcker ned någon. Sen tar vi ett eget möte.

Vilka vill vara med?

Konferensinnehåll

Entreprenören, inspiratören och förebilden Daniel Fabregat, grundare av verksamheten One Relation Events & Meetings- blev mottagare av Våra nationella stipendium för hans viktiga insats. Daniel besökte även i förra veckan vårt årliga konferens Forum för eldsjälar där han genom sin föreläsning om One Relation  Events & Meetings gav bevis på vilken makalös eldsjäl han är! Daniel är övertygad om att fotboll kan förändra världen, och åkte som 20-åring till världens fjärde fattigaste land för att testa om det fungerade i praktiken. Han startade eventbyrån 2012 för att genom den stärka och utbilda. Syftet är att föra samman människor där de har kul, får en trygg mötesplats, stärkt självförtroende och i sin kollega får en vän, förebild och stöttepelare i livet. Det handlar om att forma personer, engagerade ledare som i sina lokala områden  kan få personalen att växa, ta plats och hitta rätt väg i livet.

www.onerelation.se